Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

Bo Kaspers Orkester - Allt ljus på oss 10/3-18 menybiljetter på Cirkus, 1 530 kr.
Efter en publik- och kritikerhyllad succéstart på Rondo i Göteborg tar bandet våren 2018 sin show vidare till Cirkus i Stockholm.
”Allt ljus på oss” ger publiken det bästa Bo kaspers Orkesters 25-åriga karriär har att erbjuda i en storslagen och förstärkt inramning.
WEEPING WILLOWS - Julkonsert på Conventum Kongress i Örebro 16/12, 790 kr.
Den älskade popinstitutionen Weeping Willows är laddade att följa upp vårens succé så de förtrollade publiken tre kvällar i Globen. Sångaren Magnus Carlsson och hans musikervänner åker ut på turnén ”Christmas Time Has Come”.
GÖTEBORG med TEATER och JULMARKNAD 25-26/11 2 200 kr.
Höstens stora komedi Minns du mig? Med Annika Andersson, Thomas Petersson, Robin Stegmar och Joanna Eriksson på Lisebergsteatern. Tillfälle att besöka Julmarknaden på Liseberg. Vi bor på Hotell Heden, Liseberg.
MACKEN - TV serien på scen med Galenskaparna och After Shave 14/4-17,  menyplatser på Cirkus 1 450 kr.
Succén blev för stor! Efter 100 föreställningar i Göteborg kommer Macken till Cirkus i Stockholm.
Tomas Ledin Skarpt läge - Cirkus 8/12, 1 680 kr inkl. middag på Cirkus.
Han är tillbaka! En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.
Mordgåta i Lerbäck 20/1 2018 inkl. middag, 820 kr.
Varning för Hjalmar - Brevens Bruk, 11/11, 1 100 kr inkl. middag.
Succén fortsätter! Lite nytt blir det också!
Mamma Mia! The Party - Tyrol 27/1 2018,  1 660 kr.
Först kom musikalen, sen kom filmen, nu börjar partyt. Mamma Mia fortsätter till hösten. Du kliver rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och Mamma Mia! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city.
After Dark - Karlstad CCC 27/12, 1 350 kr inkl. middag.
”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show. Vi har biljetter till extraföreställning i Karlstad.

Stad i Juleljus - Adventskonsert med Tommy Körberg, Göta Lejon, 3/12. 

Tillsammans med en elegant kör blir det garanterat julstämning när Tommy Körberg framför klassiska julsånger och personliga favoriter med en värme som får allt julstressade att tänka på högtidens verkliga betydelse.