Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAMMA MIA! THE PARTY - Göteborg 25/9 - 26/9-21 pris 3 100 kr inkl. entré med mat, hotellövernattning samt resan.
Efter flera år i Stockholm flyttar nu den helt fantastiska föreställningen till Rondo i Göteborg. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city.
 
LERBÄCK - Innersta rummet mordgåta 20/11-2021 och 30/11 -2021. Pris 975 kr inkl. trerätters.
 
GES - Stanna Världen en Stund - CIRKUS 25/9-2021. Pris 1 780 kr. Matplatsbiljetter i salongen.
 
 
FOREVER PIAF - MUSIKALEN på Göta Lejon 23/10-2021. Pris 1 560 kr.
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.
RAIN MAN - Oscarsteatern lörd. 30/10-2021.  Pris 1 350 kr inkl. middag.
Publiksuccén Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera.
SATURDAY NIGHT FEVER - Chinateatern 6/11-2021 och 27/11-2021. Pris 1 620 kr inkl. middag.
Staying Alive, Night Fever, How Deep Is our Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can´t Have You, Jive Talin´och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever äntligen kommer till Stockholm och Chinateatern I en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort focus på kärleken till dans. Huvudrollerna spelas av David Lindgren och hans hustru Kristina Lindgren.
VIKINGARNA med CHRISTER SJÖGREN - Karlstad CCC 4/12-2021. Pris 1 180 kr
Efter en hejdundrande succé med två utsålda konserter på Scalateater i Karlstad med stående ovationer och hyllningar både från press och publik kommer nu en extrainsatt konsert på Karlstad CCC. Innan konserten som börjar kl. 18.00 kommer vi att bli serverade en ”gottebricka”, den ingår i priset. 
UGGLA, MISS LI & PETTER DALHALLA 24/7-25/7-21 OBS uppskjutet till 2022, nya datum kommer senare. Pris 3 400 kr inkl. middag och övernattning.
Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentlig i och med TV-succén ”Så mycket bättre jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program.
Missa inte en sommarkväll i Dalhalla med denna fantastiska trio!
RHAPSODY IN ROCK - DALHALLA 31/7-1/8 -21. Pris 3 300 kr inkl. middag och övernattning
Det är nu 10 år sen Robert Wells och Rhapsody in Rock stod på Dalhallas scen. Under åren 1998-2019 var Robert Wells konsertprojekt en stor del av arenans program. Med 50 talet medverkande och hemliga sångröster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody in Rock känsla.
TURANDOT - Opera på Skäret 7/8-21 OBS uppskjutet till 2022, nya datum kommer senare. Pris 1 510 kr inkl. lunch, operaintroduktion, kaffe o smörgås, entré och resan.
I sommar spelas operan Turandot av Giacomo Pussini. 
DIGGILOO - SUNDBYHOLMS SLOTT 21/8-21. Pris 950 kr inkl. resa och sittplats.
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! Förutom stjärnor som Per Andersson, Lisa Stadell, Kristina Lindgren, Sarah Dawn Finer, Mariett, Tommy Nilsson, Frida Öhrn, Sanne Salomonsen, David Lindgren, Jessica Andersson, Theos är det nu också klart att Peter Jöback följer med.
THE HIVES, MANDO DIAO & THE SOUNDS - DALHALLA 4/9-5/9-21 OBS uppskjutet till 2022, nya datum kommer senare. Pris 2 760 kr inkl.middag och övernattning.
MAGNUS CARLSSON - Från Barbados till Gamla Stan Hamburger Börs 2/10-21. Pris 1560 kr inkl. matplatsbiljetter med 2-rätters meny.
 
Magnus Carlsson får äntligen ta plats på scen och ge publiken det vi alla har längtat efter. Förbered dig på en mäktig och helt ny showupplevelse kryddat med hits, hits och åter hits samt dans, glädje, party och extra allt.
BILLY ELLIOT - SÄFFLEOPERAN 10/10-21 och 17/10. Pris 850 kr inkl. lunch.
 
Musikalen Billy Elliot är, liksom filmen, en hyllning till konsten som kraft och inspiration att förvandla livet bortom ens vildaste drömmar. En livsbejakande musikal med musik av ingen mindre än Elton John!
HJALMARS JULSPEKTAKEL 30/10, 13/11, 19/11.  Pris 1 150 kr inkl. middag.
En utvilad Hjalmar är tillbaka och bjuder på skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera. Dessutom livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester.
 
CAPRICE i LINDESBERG 6/11-21.  Pris 945 kr inkl. middag.
 
Välkommen till Manskören Harmonis Caprice i Lindesberg Arena! John Lundvik kommer att medverka tillsammans med kända gästartister, en sjumannaorkerster och dansare i en sprudlande show.
SVEN INGVARS - En liten bit av Värmland, Västerås Konserthus 4/12-21. Pris 830 kr inkl. resa och entré.
 
Genom att vid albumsläppet 2019 påstå att ”ingenting är som förut, allt är som vanligt” gav Sven Ingvars av idag en sanningsenlig beskrivning av livet och sett i backspegeln rymmer just den raden hela Sven Ingvars karriär i sin hand, även det märkliga året 2020 inräknat. Sven Ingvars låtskatt är enorm och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter.
 
DANSBAND DELUXE - HITSEN OCH HISTORIERNA Scalateatern i Karlstad 19/10-21. Pris ej klart i nuläget!
 
Det blir en fullmatad kväll där hitsen står i centrum ihop med Thomas Deutgens karismatiska sätt att berätta dansbandskulturens roliga, märkliga och ibland hisnande historia. Från Aj aj aj till Inget stoppar oss nu. Mängder av starka Svensktoppslåtar som sjungs av originalartisterna från förr i en glittrig och sprakande show i lyxförpackning.
DANNY SAUCEDO - THE RUN(A)WAY SHOW 19/2-22. Pris 1 650:-  inkl. middag på Cirkus.
Danny kommer till Cirkus med en uppdaterad version av showen, som hade sin urpremiär på The Theatre I Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga - den här showen tänjde verkligen på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Boka gärna så snart som möjligt, inget bindande innan vi vet hur det blir med pandemin.