Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAMMA MIA THE PARTY 12/10. Pris 1 680 kr inkl. middag.
Först kom musikalen, sen kom filmen, nu börjar partyt. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda uppleverle. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city. 
THANK YOU FOR THE MUSIC - Conventum Kongress i Örebro 8/11. Pris 830 kr resa och entré.
En hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära - Johan Boding, Kalle Moraeus & Gunilla Backman. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still!
 
FARS i LERBÄCK den 5/10, 19/10 samt 23/11. Pris 890 kr inkl. middag.
Vi åker till Lerbäck och teatermagasinet för att äta god mat och vara med på en nyskriven farsföreställning med mycket humor. 
SÅ SOM I HIMMELEN 19/10 samt 24/11. Pris 1 620 kr/1 460kr inkl. middag före föreställningen samt kaffe och smörgås på hemvägen.
Den hyllade och prisbelönta succéfilmen som blivit en efterlängtad musical fortsätter till hösten. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. I huvudrollen ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, värdsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble.
BAO - Benny Anderssons Orkester Sundbyholm Slott 1/8. Pris 850kr. inkl. resa, ståplatser.
Efter drygt två års uppehåll är det dags för Benny Anderssons Orkester att ge sig ut på Sveriges vägar igen tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Kom med och lyssna på konserten i det gröna med en picknickkort nära till hands
PETER JÖBACK - DALHALLA 1-2/7. Pris 2 700 kr inkl. resa, middag och hotellövernattning.
I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter framföra nya låtar och hans tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst - LIVE på Dalhallas fantastiska scen.
”Jag har gästat Dalhalla tidigare och jag älskar den scenen” säger Peter. ”Ser väldigt mycket fram emot att återvända med mitt band, mina nya låtar och låtar från hela min repertoar!”
MALENA ERNMAN - DALHALLA 7-8/7. Pris 2 800 kr inkl. resa, middag och hotellövernattning.
2019 återvänder Malena Ernman för elfte gången till Dalhalla och har med sig bl a Lisa Nilsson och de två Så som i Himmelen-kollegorna Philip Jalmelid och Kristin Lidström. I vanlig ordning backas malen och gästartisterna upp av Svenska Stråkensemble.
KALLE MORAEUS - DALHALLA 13-14/7. Pris 3 060kr inkl. resa, hotellövernattning, middag.
Kalle återvänder till Dalhalla efter förra årets succéföreställningar. Showen heter ”Moraeus i Dalhalla” en show helt anpassad för den gigantiska scenen i Dalhalla. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.
Gästartist bl a Lasse Berghagen.
GYLLENE TIDER + Chris Kläfford - DALHALLA 26-27/7. Pris 2 900 kr inkl. resa, middag och hotellövernattning.
Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig. Fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.
OPERA PÅ SKÄRET - TROLLFLÖJTEN 3/8. Pris 1 485kr inkl. lunch, operaintroduktion med bubbel och snitt, pausfika.
Sommaren 2019 sätter Opera på Skäret för första gången upp en opera av Wolfgang Amadeus Mozart. Trollflöjten är Mozarts sista opera och en av de mest spelade operorna någonsin. Trollflöjten är lättförståelig, lekfull och med sitt charmiga tilltal hjärtevärmande. Följ med och upplev Trollflöjten i hjärtat av Bergslagen, Vi utlovar operasångare av yppersta klass tillsammans med Örebros Svenska Kammarorkester. OBS fullbokat.
DIGGILOO - SUNDBYHOLMS SLOTT 24/8. Pris 950kr inkl. resa och sittplats.
Sommarens härligaste show är tillbaka! Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek.
Jessica Anderson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också! På scen ser vi även återigen David Lindgren, Thomas Petersson och Mariette. Årets debutanter är John Lundvik, Mimi Werner och Casper Janebrink som tar med sig hela Arvingarna ut i gröngräset. OBS fullbokat.
LARS LERIN - SANDGRUND och ALSTERS HERRGÅRD 12/9. Pris 740 kr inkl. kaffe och smörgås, lunch samt entré och guidning.
Vi börjar med kaffe och smörgås när vi kommer fram. Därefter får vi en guidning av Lars Lerins utställning och det ges även tillfälle att på egen hand titta på utställningen. Vi äter lunch på den nyöppnade restaurangen i Värmlands Museum som ligger alldeles i närheten. Efter lunchen åker vi till Alsters Herrgård, Frödingegården där vi får en guidad visning.
VAXHOLM och VILLA AKLEJA 17/9. Pris 850 kr inkl. kaffe och smörgås, guidning, lunch, kaffe och kaka på hemvägen.
VILLA AKLEJA - ett tidlöst konstnärshem. Clas Moser bjuder in till ett färgsprakande sekelskiftesevenemang med värdparet Acke och Eja som huvudpersoner. Vi får möta deras vänner Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Gustaf Fröding och Verner von Heidenstam. Engagerat initierat låter Clais oss möta det nordiska ljusets särart, tolkat av de mest egensinniga föresträdarna för sin generation.
EN VÄRSTING TILL SYSTER - Chinateatern 26/10 och 30/11. Pris 1 510 kr inkl. middag.
Nu kommer äntligen feelgoodmusikalen En värsting till syster till Sverige, en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi. För den medryckande musiken står kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the best”. I rollerna ser vi bl a Gladlys Del Pilar, Kim Sulocki, Karl Dyall, Suzanne Reuter, Charlott Strandberg.
MAGNUS CARLSSON - Från Barbados till Gamla Stan - Cirkus 2/11. Pris1 490 kr inkl, middag.
Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst.
Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
CHESS - SÄFFLEOPERAN 20/10. Pris 830 kr inkl. lunch.
 
En musikal om kärlek, med drama, svek och spel! Musikalen är skriven av supertrion Benny Andersson, Tim Rice och Björn Ulvaeus.
SKULD OCH GRÖNA SKOGAR - Brevens Bruk 2/11 och 16/11. Pris 1 120 kr inkl. 3-rätters middag.
I höst gör ”Hjalmar” uppehåll men medverkar i Skuld och Gröna Skogar. I rollerna ser du Hasse Andersson, Marie Kühler, Peter Flack, Monica Forsberg, Peter Kjellström och Amanda Flack. Kom och njut av galenskaperna och sjung med i succéföreställningen.
OLA SALO - HAMBURGER BÖRS 9/11. Pris 1 730 kr inkl. 2-rätters middag på Börsen.
Ola Salo kommer till Stockholm med sin bejublade första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.
Ställ in dig på en extravagant show med landets mest karismatiska liveartist!
HÄXORNA I EASTWICK - Cirkus med PETER JÖBACK 23/11. Pris 1 670 kr inkl. middag.
Efter succén med ”The Phantom of the Opera” är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella uppsättning. Musikalen är en samproduktion med en av värdens största producenter - Cameron Mackintoosh - som ståt bakom succéer såsom Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera och många fler.