Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAGNUS UGGLA - Varning på stan nu mår kung i baren illa igen. Göta Lejon 26/1-19 (fullsatt) samt 9/2-19 (fullsatt). Pris 1 550 kr inkl. middag.
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat” för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det, nu gör Uggla något han aldrig gjort förut - en hitshow, en kavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit.
ELVIS - THE MUSICAL på Cirkus 17/3. Pris 1 350 kr inkl. middag.
Äntligen i Sverige! Från USA kommer här en av världens mest sedda musikalbiografier om Elvis rika musikliv. I denna musikaliska hyllning till Elvis Presley ser vi inte bara Grahame Patricks som Elvis och The Stamps Quartet utan även en stor ensemblen med musiker, sångare och dansare.
”MITT SANNA JAG” - SANNA NIELSEN på Hamburger Börs
23/3. Pris 1 560 kr inkl. 2-rätters meny.
Sanna Nielsen kommer att ta med sig publiken på en showkväll deluxe, med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder som t ex Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson och Celine Dion. Naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia fläta samman din upplevelse.
MAMMA MIA THE PARTY 6/4. Pris 1 680 kr inkl. middag.
Först kom musikalen, sen kom filmen, nu börjar partyt. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda uppleverle. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city. 
 
FARS i LERBÄCK den 23/3 samt 6/4. Pris 850 kr inkl. middag.
Vi åker till Lerbäck och teatermagasinet för att äta god mat och vara med på en nyskriven farsföreställning med mycket humor.

SÅ SOM I HIMMELEN 4/5. Pris1 560 kr inkl. middag.
Den hyllade och prisbelönta succéfilmen som blivit en efterlängtad musical fortsätter till våren. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. I huvudrollen ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, värdsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble.
JONAS GARDELL - Queen of F*cking Everything. Scandia:scenen på Cirkus 23/3. Pris 1 500 kr med 2-rätters middag på Cirkus.
Jonas Gardell återvänder till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd. Queen of f*cking everything blir ett hejdundrande spektakel med stor orkester och ensemble. Kom till Cirkus i vår, det är dags att va lycklig! Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the QUEEN OF F*CKING EVERYTHING!
MALENA ERNMAN - DALHALLA 7-8/7. Ej prissatt.
2019 återvänder Malena Ernman för elfte gången till Dalhalla och har med sig bl a Lisa Nilsson och de två Så som i Himmelen-kollegorna Philip Jalmelid och Kristin Lidström. I vanlig ordning backas malen och gästartisterna upp av Svenska Stråkensemble.
KALLE MORAEUS - DALHALLA 13-14/7. Pris 3 060kr inkl. resa, hotellövernattning, middag.
Kalle återvänder till Dalhalla efter förra årets succéföreställningar. Showen heter ”Moraeus i Dalhalla” en show helt anpassad för den gigantiska scenen i Dalhalla. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.
Gästartister ej klara i nuläget!
TRASSEL - Krusenstiernska teatern i Kalmar 19-20/7. Pris 2 300kr inkl. resa, hotellövernattning, middag samt sittplatsbiljetter
Medverkande: Mikael Tornving, Sussie Erikssojn, Ola Forssmed och Robert Gustavsson.
OPERA PÅ SKÄRET - TROLLFLÖJTEN 3/8. Pris 1 485kr inkl. lunch, operaintroduktion med bubbel och snitt, pausfika.
Sommaren 2019 sätter Opera på Skäret för första gången upp en opera av Wolfgang Amadeus Mozart. Trollflöjten är Mozarts sista opera och en av de mest spelade operorna någonsin. Trollflöjten är lättförståelig, lekfull och med sitt charmiga tilltal hjärtevärmande. Följ med och upplev Trollflöjten i hjärtat av Bergslagen, Vi utlovar operasångare av yppersta klass tillsammans med Örebros Svenska Kammarorkester.
BAO - Benny Anderssons Orkester Sundbyholm Slott 1/8. Pris 850kr. inkl. resa, ståplatser.
Efter drygt två års uppehåll är det dags för Benny Anderssons Orkester att ge sig ut på Sveriges vägar igen tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Kom med och lyssna på konserten i det gröna med en picknickkort nära till hands
DIGGILOO - SUNDBYHOLMS SLOTT 24/8. Pris 950kr inkl. resa och sittplats.
Sommarens härligaste show är tillbaka! Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek.
Jessica Anderson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också! På scen ser vi även återigen David Lindgren, Thomas Petersson och Mariette. Årets debutanter är John Lundvik, Mimi Werner och Casper Janebrink som tar med sig hela Arvingarna ut i gröngräset.