Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAMMA MIA THE PARTY 6/4. Pris 1 680 kr inkl. middag.
Först kom musikalen, sen kom filmen, nu börjar partyt. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda uppleverle. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city.  OBS Fullbokat men fortsätter i höst. Håll koll, nya biljetter kommer.
 
FARS i LERBÄCK den 23/3 samt 6/4. Pris 850 kr inkl. middag.
Vi åker till Lerbäck och teatermagasinet för att äta god mat och vara med på en nyskriven farsföreställning med mycket humor. OBS Fullbokat men fortsätter i höst. Håll koll, nya biljetter kommer.
SÅ SOM I HIMMELEN 19/10 samt 17/11. Pris ej fastställt än.
Den hyllade och prisbelönta succéfilmen som blivit en efterlängtad musical fortsätter till hösten. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. I huvudrollen ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, värdsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble.
BAO - Benny Anderssons Orkester Sundbyholm Slott 1/8. Pris 850kr. inkl. resa, ståplatser.
Efter drygt två års uppehåll är det dags för Benny Anderssons Orkester att ge sig ut på Sveriges vägar igen tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Kom med och lyssna på konserten i det gröna med en picknickkort nära till hands
PETER JÖBACK - DALHALLA 1-2/7. Pris 2 700 kr.
I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter framföra nya låtar och hans tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst - LIVE på Dalhallas fantastiska scen.
”Jag har gästat Dalhalla tidigare och jag älskar den scenen” säger Peter. ”Ser väldigt mycket fram emot att återvända med mitt band, mina nya låtar och låtar från hela min repertoar!”
MALENA ERNMAN - DALHALLA 7-8/7. Ej prissatt.
2019 återvänder Malena Ernman för elfte gången till Dalhalla och har med sig bl a Lisa Nilsson och de två Så som i Himmelen-kollegorna Philip Jalmelid och Kristin Lidström. I vanlig ordning backas malen och gästartisterna upp av Svenska Stråkensemble.
KALLE MORAEUS - DALHALLA 13-14/7. Pris 3 060kr inkl. resa, hotellövernattning, middag.
Kalle återvänder till Dalhalla efter förra årets succéföreställningar. Showen heter ”Moraeus i Dalhalla” en show helt anpassad för den gigantiska scenen i Dalhalla. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.
Gästartister ej klara i nuläget!
TRASSEL - Krusenstiernska teatern i Kalmar 19-20/7. Pris 2 300kr inkl. resa, hotellövernattning, middag samt sittplatsbiljetter
Medverkande: Mikael Tornving, Sussie Erikssojn, Ola Forssmed och Robert Gustavsson.
GYLLENE TIDER + Chris Kläfford - DALHALLA 26-27/7. Pris 2 900 kr.
Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig. Fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.
OPERA PÅ SKÄRET - TROLLFLÖJTEN 3/8. Pris 1 485kr inkl. lunch, operaintroduktion med bubbel och snitt, pausfika.
Sommaren 2019 sätter Opera på Skäret för första gången upp en opera av Wolfgang Amadeus Mozart. Trollflöjten är Mozarts sista opera och en av de mest spelade operorna någonsin. Trollflöjten är lättförståelig, lekfull och med sitt charmiga tilltal hjärtevärmande. Följ med och upplev Trollflöjten i hjärtat av Bergslagen, Vi utlovar operasångare av yppersta klass tillsammans med Örebros Svenska Kammarorkester.
DIGGILOO - SUNDBYHOLMS SLOTT 24/8. Pris 950kr inkl. resa och sittplats.
Sommarens härligaste show är tillbaka! Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek.
Jessica Anderson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också! På scen ser vi även återigen David Lindgren, Thomas Petersson och Mariette. Årets debutanter är John Lundvik, Mimi Werner och Casper Janebrink som tar med sig hela Arvingarna ut i gröngräset. OBS fullbokat.
EN VÄRSTING TILL SYSTER - Chinateatern 26/10. Pris 1 510 kr inkl. middag
Nu kommer äntligen feelgoodmusikalen En värsting till syster till Sverige, en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi. För den medryckande musiken står kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the best”. I rollerna ser vi bl a Gladlys Del Pilar, Kim Sulocki, Karl Dyall, Suzanne Reuter, Charlott Strandberg.
MAGNUS CARLSSON - Från Barbados till Gamla Stan - Cirkus 2/11. Pris1 490 kr inkl, middag.
Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst.
Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
CHESS - SÄFFLEOPERAN 20/10. Pris 830 kr inkl. lunch.
 
En musikal om kärlek, med drama, svek och spel! Musikalen är skriven av supertrion Benny Andersson, Tim Rice och Björn Ulvaeus.