Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAMMA MIA! THE PARTY - Göteborg 7/5-8/5-22 pris 3 100 kr inkl. entré med mat, hotellövernattning samt resan.
Efter flera år i Stockholm flyttar nu den helt fantastiska föreställningen till Rondo i Göteborg. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city.
FOREVER PIAF - MUSIKALEN på Göta Lejon 12/2 och 5/3-2022. Pris 1 560 kr. OBS dessa datum är nu inställda. Kan bli nya datum i höst. 
 
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.
RAIN MAN - Oscarsteatern lörd. 26/2-2022.  Pris 1 350 kr inkl. middag.
Publiksuccén Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera.
SATURDAY NIGHT FEVER - Chinateatern 12/3 (fullt) och 19/3-2022. Pris 1 620 kr inkl. middag.
Staying Alive, Night Fever, How Deep Is our Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can´t Have You, Jive Talin´och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever äntligen kommer till Stockholm och Chinateatern I en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort focus på kärleken till dans. Huvudrollerna spelas av David Lindgren och hans hustru Kristina Lindgren.
VIKINGARNA med CHRISTER SJÖGREN - Karlstad CCC 29/1-2022. Pris 1 180 kr. OBS flyttat till 22/4.
Efter en hejdundrande succé med två utsålda konserter på Scalateater i Karlstad med stående ovationer och hyllningar både från press och publik kommer nu en extrainsatt konsert på Karlstad CCC. Innan konserten som börjar kl. 18.00 kommer vi att bli serverade en ”gottebricka”, den ingår i priset. Fåtal platser kvar!
 
SCALAREVYN - Scalateatern i Stockholm 19/2-22. Pris 1 360kr inkl. middag.
Henrik Dorsins känsla för publikkontakt är extremt bra. Bara det är en njutbar gåva att få uppleva. Som helhet - det är en lustfylld, lekfull, lyxig revy, med en inbyggd möjlighet att hela tiden förändra vissa nummer som då blir dagsaktuella. Bara det, en skrattande direktkontakt med omvärlden!
 
AFTER DARK - Vasateatern 2/4-22. Pris 1 950kr inkl. 3-rätters meny.
20107 avrundade AFTER DARK sin fantastiska resa med succéföreställningen ”This is it”. Men ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så då får jag väl se till att det blir av, säger Christer Lindarw. De flesta av oss längtar nog efter något kul och få lite glamour. Vi gör om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vad som helst kan hända säger han.
Maskeradbalen - Opera på Skäret 6/8-22. Pris 1 510 kr inkl. lunch, operaintroduktion, kaffe o smörgås, entré och resan.
I sommar spelas operan Maskeradbalen av Verdi. 
THE HIVES, MANDO DIAO & THE SOUNDS - DALHALLA 3/9--22. Pris 2 760 kr inkl.middag och övernattning.
HJALMARS (JUL)SPEKTAKEL 29/1-2022, 19/2-2022.  Pris 1 150 kr inkl. middag. OBS dessa datum är nu tyvärr inställda.
En utvilad Hjalmar är tillbaka och bjuder på skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera. Dessutom livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester.
 
CAPRICE i LINDESBERG 23/4-22.  Pris 945 kr inkl. middag.
 
Välkommen till Manskören Harmonis Caprice i Lindesberg Arena! John Lundvik kommer att medverka tillsammans med kända gästartister, en sjumannaorkerster och dansare i en sprudlande show.
GUSTAF & VIKTOR NORÈN - Vårkonsert med gospelkören The Lux Mundi Singers 1/5-22. Pris1 550kr inkl. middag.
 
Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan under hösten. Det är nu klart att bröderna kommer till Cirkus i Stockholm för att sjunga in våren tillsammans med en gospelkör.
JESUS CHRIST SUPERSTAR - Löfbergs Arena i Karlstad 5/2-22 kl. 15.30. OBS framflyttat till 4/6-22!
Uppsättningen blir en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble möts i en föreställning som saknar tidigare jämförelse. Ola Salo spelar rollen som Judas och han är helt övertygad om att Peter kommer göra Jesusrollen med bravur. Fullt!
RHAPSODY IN ROCK - Dalhalla 30-31/7-22. Pris 3 450kr med middag och övernattning.
För Robert och ensemblen i Rhapsody är Dalhallas arena nummer ett och efter de begränsade sommarkonserter de gjorde 2021 med en mängd gästartister inspirerade och gav mersmak till en fortsättning 2022.
KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA - Dalhalla 14-15/8-22. Pris 3 100kr med middag och övernattning.
Konserten kommer att spelas av en ensemble på över 100 personer på scen och i huvudrollerna Kristina och Karl Oskar ser vi Viktoria Tocca och John Martin Bengtsson. En storlagen konsertversion av Kristina från Duvemåla i Dalhalla.
DIGGILOO - Sundbyholm 20/8-22. Pris 950kr sittplatsbiljetter.
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! Vilka artisterna blir är inte klart i nuläget!
 
SÅ SOM I HIMMELEN - SÄFFLEOPERAN 9/10-22 och 16/10. Pris 910kr inkl. lunch.
Så som i himmelen är en föreställning som bjuder på både skratt och gråt, storartad underhållning och tankar om utanförskap och gemenskap. I centrum står den för svenskarna så viktiga körsången, som kan få de mest skilda typer av människor att komma samman och sjunga av hjärtats lust.