Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

MAMMA MIA! THE PARTY - Göteborg 7/5-8/5-22 pris 3 100 kr inkl. entré med mat, hotellövernattning samt resan.
Efter flera år i Stockholm flyttar nu den helt fantastiska föreställningen till Rondo i Göteborg. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city.
 
LERBÄCK - Innersta rummet mordgåta 20/11-2021 och 13/11 -2021. Pris 975 kr inkl. trerätters. Fullt!
 
FOREVER PIAF - MUSIKALEN på Göta Lejon 12/2 och 5/3-2022. Pris 1 560 kr.
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.
RAIN MAN - Oscarsteatern lörd. 22/1-2022.  Pris 1 350 kr inkl. middag.
Publiksuccén Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera.
SATURDAY NIGHT FEVER - Chinateatern 6/11-2021 och 27/11-2021. Pris 1 620 kr inkl. middag.
Staying Alive, Night Fever, How Deep Is our Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can´t Have You, Jive Talin´och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever äntligen kommer till Stockholm och Chinateatern I en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort focus på kärleken till dans. Huvudrollerna spelas av David Lindgren och hans hustru Kristina Lindgren.
VIKINGARNA med CHRISTER SJÖGREN - Karlstad CCC 4/12-2021. Pris 1 180 kr
Efter en hejdundrande succé med två utsålda konserter på Scalateater i Karlstad med stående ovationer och hyllningar både från press och publik kommer nu en extrainsatt konsert på Karlstad CCC. Innan konserten som börjar kl. 18.00 kommer vi att bli serverade en ”gottebricka”, den ingår i priset. Fåtal platser kvar!
UGGLA, MISS LI & PETTER DALHALLA 24/7-25/7-21 OBS uppskjutet till 2022, nya datum kommer senare. Pris 3 400 kr inkl. middag och övernattning.
Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentlig i och med TV-succén ”Så mycket bättre jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program.
Missa inte en sommarkväll i Dalhalla med denna fantastiska trio!
Maskeradbalen - Opera på Skäret 6/8-22. Pris 1 510 kr inkl. lunch, operaintroduktion, kaffe o smörgås, entré och resan.
I sommar spelas operan Maskeradbalen av Verdi. 
THE HIVES, MANDO DIAO & THE SOUNDS - DALHALLA 3/9--22. Pris 2 760 kr inkl.middag och övernattning.
HJALMARS JULSPEKTAKEL 30/10, 6/11 och 13/11.  Pris 1 150 kr inkl. middag.
En utvilad Hjalmar är tillbaka och bjuder på skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera. Dessutom livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester. Fullt!
 
CAPRICE i LINDESBERG 23/4-22.  Pris 945 kr inkl. middag.
 
Välkommen till Manskören Harmonis Caprice i Lindesberg Arena! John Lundvik kommer att medverka tillsammans med kända gästartister, en sjumannaorkerster och dansare i en sprudlande show.
SVEN INGVARS - En liten bit av Värmland, Västerås Konserthus 4/12-21. Pris 830 kr inkl. resa och entré.
 
Genom att vid albumsläppet 2019 påstå att ”ingenting är som förut, allt är som vanligt” gav Sven Ingvars av idag en sanningsenlig beskrivning av livet och sett i backspegeln rymmer just den raden hela Sven Ingvars karriär i sin hand, även det märkliga året 2020 inräknat. Sven Ingvars låtskatt är enorm och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter. Fullt!
 
LERBÄCKS JULKALAS - Lerbäcks Teater 11/12-21.  Pris 975kr inkl. resa samt trerätters meny i julens tecken.
Passa på att fly julstressen en stund och njut av sång, musik och massvis med humor samt en trerätters meny. Ensemblen består av både revyrävar och krogshowsproffs.
JESUS CHRIST SUPERSTAR - Löfbergs Arena i Karlstad 5/2-22 kl. 15.30.
Pris ej klart i nuläget.
Uppsättningen blir en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble möts i en föreställning som saknar tidigare jämförelse. Ola Salo spelar rollen som Judas och han är helt övertygad om att Peter kommer göra Jesusrollen med bravur. Fullt!