Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

NYA HYSS - med Hjalmar och gänget 16/2, 9/3-19. Pris 1 080 kr. inkl. middag.
Hösten 2018 är det dags att slå på strålkastarna igen! Hjalmar är en, mist sagt seg gubbe och om hängslena håller och sandalerna inte klämmer så står han på scenen igen med välkammad tofs när nästa spektakel har premiär.
Det är en helt nyskriven revy och om det ligger ett uns av sanning i talesättet att ”ett gott skratt förlänger livet” är vi övertygade om att ni kommer att lämna föreställningen som ystra tonåringar.

MAGNUS UGGLA - Varning på stan nu mår kung i baren illa igen. Göta Lejon 26/1-19 (fullsatt) samt 9/2-19. Pris 1 550 kr inkl. middag.
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat” för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det, nu gör Uggla något han aldrig gjort förut - en hitshow, en kavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit.
 
”MITT SANNA JAG” - SANNA NIELSEN på Hamburger Börs
23/3. Pris 1 560 kr inkl. 2-rätters meny.
Sanna Nielsen kommer att ta med sig publiken på en showkväll deluxe, med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder som t ex Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson och Celine Dion. Naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia fläta samman din upplevelse.
MAMMA MIA THE PARTY 6/4. Pris 1 680 kr inkl. middag.
Först kom musikalen, sen kom filmen, nu börjar partyt. Du kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda uppleverle. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! The Party börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta men ett är säkert - räkna med en riktig summer night city. 
CHRISTER SJÖGREN - I JULETID - konsert i Nora kyrka 6/12. Pris 500 kr resa och entré.
Christer Sjögren tillsammans med Magnus Johansson, Marcos Ubeda och Nora Kammarkör. Marie J.son Lindh Nordenmalm, dirigent.
 
FARS i LERBÄCK den 23/3 samt 6/4. Pris 850 kr inkl. middag.
Vi åker till Lerbäck och teatermagasinet för att äta god mat och vara med på en nyskriven farsföreställning med mycket humor.

SÅ SOM I HIMMELEN 16/2 och 16/3. Pris1 560 kr inkl. middag.
Den hyllade och prisbelönta succéfilmen som blivit en efterlängtad musical fortsätter till våren. Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. I huvudrollen ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, värdsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble.
JONAS GARDELL - Queen of F*cking Everything. Scandia:scenen på Cirkus 23/3. Pris 1 500 kr med 2-rätters middag på Cirkus.
Jonas Gardell återvänder till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd. Queen of f*cking everything blir ett hejdundrande spektakel med stor orkester och ensemble. Kom till Cirkus i vår, det är dags att va lycklig! Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the QUEEN OF F*CKING EVERYTHING!